Salgsbetingelser

Les vår personvernerklæring her.

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett gjelder ved kjøp hos oss. Disse finner du HER.

Veiledning til betingelsene finner du HER

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett har forrang over alle andre vilkår på våre nettsider, ordrebekreftelser eller andre steder eventuelle vilkår måtte fremkomme.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Eventuelle fraktkostnader kommer i tillegg. Totalkostnaden for kjøpet vil alltid fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

Alle varer som kan bestilles i nettbutikken er lagerførte og leveres til de vilkår og priser som gjelder på kjøpstidspunktet.

Fraktalternativer

Vi benytter postens klimanøytrale servicepakke på alle forsendelser.

Du vil motta en e-post med sporingdetaljer fra iPet samt en SMS fra posten når pakken er klar for henting/levering.

Postens Servicepakke – hentes på ditt lokale postkontor

  • Gratis frakt på ordre over 500,00 kr
  • Gratis frakt på ID-brikker
  • Fraktpris fra 99,00 kr på ordre under 500,00 kr

Leveres på døren

For levering på døren tilkommer et fraktgebyr på minimum 199,-. Prisen vil avhenge av forventet vekt på ordren. Du vil motta en sms med sporingsdetaljer og forventet leveringstidspunkt når din ordre er sendt fra vårt lager. Posten vil deretter ta kontakt med deg på sms og telefon når ordren er klar for hjemkjøring.

Forsendelsestiden er normalt 1-3 arbeidsdager. Du kan hele tiden spore pakken din på www.posten.no.

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til iPet.no via vårt kontaktskjema. Det er viktig at e-posten inneholder fullstendig beskrivelse av eventuelle skader som har oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så skal du også melde dette direkte til den du kvitterer ut pakken fra.

Dersom varen ikke hentes på postkontoret og dermed returneres til oss, vil du bli belastet med 300,- i retur- og administrasjonskostnader.

Svalbard
iPet sender til hele fastlandsnorge. Ta kontakt for forsendelser til Svalbard. Vi har ikke anledning til å gi momsfritak eller tilby gratis frakt.

Ordrebekreftelse

Når iPet.no har mottatt din bestilling, vil vi sende deg en ordrebekreftelse. Vi ber deg kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din. Eventuelle avvik ber vi deg melde via vårt kontaktskjema så raskt som mulig.

Angrerett

Du kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at du uten grunn kan returnere varen til iPet.no.

Angrer du på kjøpet, kan du laste ned og fylle ut skjema her:

https://www.ipet.no/dokument/iPet%20Angreskjema.pdf

(lagre så skjemaet og send på epost til oss)

Du kan også lese mer om angretten her: http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/

Klikk denne linken til vår kundeservice for å lese hvordan du returnerer eller bytter en vare: http://www.ipet.no/kundeservice-3.html.

Angrefristen er 14 dager fra dagen du har mottatt varen.

Kunden må selv betale for returfrakt.

Reklamasjon

iPet.no må få beskjed om eventuelle feil eller mangler så raskt som mulig for at du skal kunne reklamere over forholdet. Send inn beskrivelse av feilen via vårt kontaktskjema, legg gjerne ved et bilde eller to. Vent på svar fra oss før du eventuelt sender varen i retur. Vi gjør oppmerksom på at skade som har oppstått på produkter på grunn av feil eller uvettig bruk, ikke gir grunn til reklamasjon.

Opplysninger gitt på iPet.no

iPet.no gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Vi tar likevel et generelt forbehold om feilaktig produktbeskrivelse eller feil i annen informasjon som fremkommer på iPet.no. Vi forbeholder oss også retten til å endre produktsortimentet og tilgjengelighet dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører.

Personopplysninger

Med mindre du samtykker til noe annet, kan iPet.no kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendige for at iPet.no skal kunne gjennomføre handelen med deg. Dine personopplysninger utleveres kun til andre hvis det er nødvendig for at iPet.no skal få gjennomført avtalen med deg, (f.eks. adressedetaljer til Posten) eller i lovbestemte tilfeller. Opplysningene befinner seg hos iPet.no, det vil si på serverne til vår leverandør av nettbutikkløsning, Nordisk eHandel. Nordisk eHandel har levert nettbutikkløsninger siden 1996 og oppgraderer og sikkerhetssjekker våre servere kontinuerlig. Kontakt oss dersom du har spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene.

Vår betalingsløsning er levert av Nets og vi besitter ingen informasjon om dine kredittkort.

Klarna Faktura

Handle nå – betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har fått varene dine.

Få alltid varen hjem før du betaler

Betalingstid – alltid 14 dager

Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon

Alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven

Last ned fakturaene dine fra klarna.no

En avgift på 39 kr per kjøp. Hvis betalingen uteblir, legges det til en påminnelsesavgift på 60,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50%. Ved kjøpet foretas det en begrenset informasjonsinnhenting for at vi skal vite at du er den du hevder å være. De personlige opplysningene dine behandles i henhold til personvernloven, og det kan hende at disse blir brukt til markedsføring av spennende tilbud og tjenester.

Klarna AB, organisasjonsnummer SE556737-0431

iPet AS inngår ikke kjøpsavtaler med mindreårige uten foreldrenes samtykke. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15år , kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.